Varför Norra Cypern

Investeringsmöjlighet – NORRA CYPERN

Det har blivit den mest anmärkningsvärda platsen i Medelhavsområdet med höga hyresintäkter, snabb avkastning och snabbväxande ekonomi. Den fastighet du har köpt ger dig all din investering tillbaka om 9-10 år. Vikten av sin strategiska position ger utländska investerare många fördelar. Vi har sammanställt all information om att köpa eller sälja hus på Cypern.

Försäljning för fastigheter på norra Cypern har ökat med 50% under de senaste tre åren. Investeringar i norra Cypern ger dig en snabb avkastning. Fastighetsbranschen utvecklas snabbt i TRNC, samtidigt utvecklas utbildningssektorn parallellt. För universiteten som öppnades de senaste åren behövs många hyreslägenheter för studenter som kommer till ön. Investeringar för studentlägenheter amorterar sig i 8 till 10 år. På så sätt kommer fastighetsinvesteringen att ge dig 100% vinst på kort tid.
Huspriserna i Norra Cypern ökar dag för dag. Anledningen till detta är vikten av både dess geopolitiska och geografiska läge. På detta sätt föredras det som den första steget för investerare som vill investera i Medelhavsområdet. Din fastighetsinvestering kommer att göras på det mest exakta och säkra sättet tack vare den information du får från våra professionella fastighetsmäklare om priserna på hus och lägenheter till salu i Norra Cypern. På grund av ökningen av efterfrågan på hyreshus på Cypern de senaste åren, har projekten ökat parallellt med det. På Norra Cypern kan du göra din fastighetsinvestering genom att köpa en villa eller en lägenhet eller en tomt. Du kan göra en lycklig och fredlig semester genom att ta en lyxig lägenhet eller villa med havsutsikt. Om du vill kan du hyra ut ditt hus regelbundet och få en bra inkomst.

Möjlighet för semestra i fyra årstider.NORRA CYPERN

Norra Cypern erbjuder alla möjligheter att skapa en semesterparadis med sin sol365 dagar om året, unika historiska och unika stränder. Det är också ett av de bästa valen för besökare är Golden Beach Kust, som är en av världens vackraste skönheter och dess magnifika naturområden.
7 anledningar till att semestra på Norra Cypern och lära känna denna vackra ö.

1- Hav, sand och sol

365 dagar om året med soligt väder, och med möjlighet att bada i havet nästan 6 månader om året kan du knappast hitta en bättre semesterort. Golden Beach, en av världens vackraste stränder väntar på dig med din familj eller dina vänner.
2- Underhållning

Speciellt under sommaren kan du ha det bra tid när underhållningverksamheterna är den mest intesiv och underhållanede. Du kan ha roligt i nöjescentra som ligger i strandområdena eller i de lyxiga nöjesområdena med utsikt över havet. I Famagusta och Kyrenia hittar du många olika alternativ.
3- Mat

En av de viktigaste funktionerna som erbjuds av de många restaurangerna och kafeteriorna på norra Cypern är att du kan hitta smakerna i många olika kök. Bortsett från alla smaker av cypriotiska köket finns det platser där du kan hitta franska, kinesiska, indiska och många andra smaker. Bortsett från dessa varma och kalla smörgåsar som är oumbärliga för frukost, finns det många olika sorters soppor eller kebaber för dem som bara vill äta kebaber. I Gazimagusa hittar du också kaféer med bekväma miljöer, särskilt i restauranger som erbjuder en meny med många olika rätter utom för lokala delikatesser, eller du kan också njuta av rakifisk i vacker miljö med havsutsikt.

4- Idrott

Det finns många olika sportaktiviteter på norra Cypern. Speciellt de olika alternativen relaterade till havsport kan du ha en tid full av adrenalin. Bortsett från det får du möjlighet att göra många sportaktiviteter. En rolig dag väntar på dig med olika aktiviteter som golf, ridning, vandring och skärmflygning..

5- En unik historia

I varje period av sin historia är ön alltid efterfrågad av strategiska, politiska och kommersiella skäl och förlorade aldrig sin dragningskraft. De neolitiska bosättningarna där den första civilisationsfacklan eldades, de antikstäderspeglar den romerska periodens prakt, skyddsplats för korsriddare, det mest magnifika landet av lusignanerna från de franska dynastierna, den viktigaste av de venetianska handlarna i öst och det mäktigaste landet i det ottomanska riket i östra Medelhavet.
6- Varmblodigt öfolk

Cirka 300 000 personer bor i norra Cypern. På så sätt är det mycket möjligt för dig att träffa folk som logr på dig på en annan strand i samma dag. Öfolket som bor på Cypern är kända för sin gästfrihet och värme. Du kommer att kunna uppleva en miljö med vänlighet som du inte kan hitta i många delar av världen.
7- Femstjärniga lyxhotell

Kom till fred och ro och bo i 5-stjärniga hotell i norra Cypern. Njut av semestern med de rika sorterna av medelhavsmat och de underhållande showerna som skildrar alla detaljer i ökulturen.

Centrum för lycka och säkerhet-NORRA CYPERN

Cypern, rankad bland de fem bästa i 106 länder, anses vara en av de säkraste platserna världen över. En nyhet som vi stolt över, är dock att Cypern har den första platsen bland länderna med en befolkning på mindre än 5 miljoner. Du behöver inte vänta längre för att vara en del av detta lilla paradis !!! För dem som vill komma undan stressen och leva ett bekvämt, bekvämt, pålitligt och roligt liv, är detta ett otillgängligt tillfälle. US Federal Bureau of Investigation (FBI) har meddelat att ett av de säkraste länderna i världen är Cypern.

Enligt den lista som FBI identifierat i tre olika kategorier: “Länder med mer än 20 miljoner invånare”, ” Länder med invånare mellan 5 till 20 miljoner till ” och ” Länder med färre än 5 mljoner invånare ” .  Cypern är det säkraste landet i bland länder med färre än 5 miljoner.De länder följer Norra Cypern är Irland, Island, Costa Rica, Luxemburg, Qatar, Malta, Albanien, Slovenien och Kroatien. 

Enligt världsrapporten om världens lyckligaste länder i 2017 är turkcyprioter lyckligare än grekcyprioter. I 155 länder är norra Cypern påplats 61, södra Cypern är på plats 65. Även Turkiet rankas 69. Israel och Costa Rica är överraskande bland de 15 bästa länderna. De minst glada länderna bland de 155 länderna var Syrien och Jemen.

Turism och utbildningsö–NORRA CYPERN

Under de senaste 5 åren har turistsektorn upplevt en betydande tillväxt på norra Cypern. På området Famagusta, Girne, Nicosia, Guzelyurt och Karpaz har viktiga investeringar gjorts. Det stora utbudet av projekt som planeras i enlighet med turister i nästan varje region presenteras med attraktiva prisalternativ.

Det finns universitet med all slags stöd för att du ska ha en trevlig och högkvalitativ utbildning.

85.000 studenter studerar för närvarande vid 13 universitet. Nästan 3 av detta tillhör Eastern Mediterranean University. Medan ministeriet för nationell utbildning har fått ansökningar för 14 nya universitet 2014 och 5 ansökningat i år 2015 och det blev total 19 ansöknningar under de senaste 2 åren och 10 av dessa ansökningar beviljades tillstånd från ministeriet.

Varför ska man studera i norra Cypern?


Först och främst är det ett av de säkraste länderna i världen.

Fullt utrustade universitet!

Träffa vänner från världens alla hörn och lära känna igen många kulturer

Hög livskvalitet. Möjlıghet att bada ıi havet 8 månader om året 

 

Statens universitet; seriös och full med möjligheter. 

 

Med sina 37 års erfarenhet väntar Eastern Mediterranean University på alla studenter som planerar en internationell karriär! Innan du bestämmer dig för din framtid, kan du besöka www.emu.edu.tr för mer detaljerad information om landets mest kända och erkända universitet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *