Lägenheter Till Salu i Norra Cypern

Den enda adressen att för ha en lägenhet eller hus som ni önskar i NORRA CYPERN är vår adres i fastighetsbransch som inte äventyrar kvaliteten. Med de rimliga priserna som vi erbjuder till våra värdiga kunder kan du få den egendom du vill ha från NORRA CYPERNs mest speciella plats. Vi erbjuder kvalitetsmarknadsföringstjänster genom att samla fastighetspersonal under ett tak med omfattande och korrekt information inom området med kvalitetsservice öppen kunskap med förtroende och kvalitet. Vi jobbar under namnen av “NORRA CYPERN lägenheter till salu”, “NORRA CYPERN hyra lägenheter”, “NORRA CYPERN mark till salu”.

Att köpa lägenhet i NORRA CYPERN

Att hitta lägenheter till salu på norra Cypern är mycket svårt. Eftersom grekcyprioter och turkcyprioter tillsammans.Särskilt medborgare i Turkiet är mycket oroade över att köpa egendom härifrån. Anledningen till detta är att grekcyprioterna senare ska kondiskera deras fastigheter. Vi tror att detta är ytterst osannolikt och vi rekommenderar att medborgarna i Turkiet köper sina fastigheter med sinnesro. Till exempel är intresset för till NORRA CYPERN hos andra utländska medborgare ganska stort. Våra ryska, engelska och israeliska kunder köper sig själva med rätt egendom utan att oroa sig för eller frukta. Eftersom denna frågankommer upp ofta, erbjuder vi alla typer av stöd till dig som fastighetsexperter. Det största målet för vårt team som tjänar i fastighetsmarknaden, samlar köpare och säljare på samma plattform. Vi erbjuder också gratis konsulttjänster till förmån för turkiska medborgare . Du kan få stöd från oss när som helst på dagen.

De villkor för att köpa lägenhet i NORRA CYPERN

De som inte är NORRA CYPERN medborgare måste ha först tillstånd för att köpa fastigheter i NORRA CYPERN och sedan kan de leta efter lägenheter till salu. Detta tillstånd gäller minst 8 månader och högst 1 år. I detta skede bör en stämpelavgift betalas till skatteverket. Utländska medborgare har rätt att köpa bara n fastighet. Gifta personer räknas som en person, men om de har olika efternamn, kan de köpa n fastigher var och för sig. Du kan kontakta oss för att ta reda på nödvändig information om lägenheterna till salu från NORRA CYPERN.

Share This